Vill du jobba för en växande ungdomsorganisation som gör skillnad?
Ungdomens Nykterhetsförbund (UNF) söker en Verksamhetsutvecklare till Skaraborg med placering i Skövde.

Ungdomens Nykterhetsförbund jobbar för en demokratisk och solidarisk värld fri från droger. Vi arbetar politiskt men är partipolitiskt och religiöst obundna. Vi har ca 4000 medlemmar mellan 13 - 25 år spridda i 23 distrikt. Totalt är vi 25 anställda varav 15 personer är Verksamhetsutvecklare och placerade runt om i landet.

Det är våra medlemmar som formar UNF med fokus på återkommande, roliga och utmanande aktiviteter i en drogfri miljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer att jobba med att stödja det ideella engagemanget och utveckla verksamheten i Skaraborgs distrikt. Du kommer att arbeta med allt från att planera och genomföra större arrangemang som kurser och läger till att värva medlemmar och  sedan hjälpa dem att starta och stödja föreningar. I föreningarna träffas medlemmarna och gör allt från filmstudiecirklar och LAN till att engagera sig drogpolitiskt. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ideella organisationer och föreningsliv. Det är meriterande om du har erfarenhet av IOGT-NTO-rörelsen. Vid anställning är medlemskap i UNF eller något av IOGT-NTO-rörelsens fyra förbund ett krav. Då vi är en ungdomsorganisation ser vi gärna yngre sökande.

Du är en stabil, inspirerande, energigivande och driven person som har lätt att arbeta på egen hand men som inte säger nej till samarbeten. Vi ser gärna att du är kreativ, idérik och att du har god ledarförmåga då du kommer att utveckla verksamheten tillsammans med distriktsstyrelsen. Du är en god organisatör och är duktig på att bygga relationer och entusiasmera andra.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Omfattning/villkor 
Det är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på sex månader. Tjänsten utgår från kontoret i Skövde. Arbetstiden är oregelbunden och innefattar kvälls- och helgarbete. Resor är vanligt förekommande. Ingångslön 21 000 kr/månad. Arbetsplatsen omfattas av kollektivavtal mellan Arbetsgivaralliansen och Unionen.

Tillträde
Vi ser gärna att du tillträder 11/4 2018 och tjänsten inleds med introduktion på vårt centrala kansli i Stockholm.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 22/2 2018. Intervjuer kommer ske löpande men främst 28/2 och 1/3 2018.

Vill du veta mer om UNF kan du läsa på unf.se

Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Kontakt
  • Anna Maria Mårtensson, Biträdande GS, 0733726226
Sista ansökningsdag 2018-02-22

Tillbaka till lediga, meningsfulla, jobb)